Bio

Wat beweegt mij?

Ik ben Oefentherapeut Mensendieck, Docent Dans Essentrics Pilates Yoga en Masseur. Mijn expertise als oefentherapeut ligt bij zwangerschapsgerelateerde klachten, bekkenklachten, dansblessures en bedrijfsoefentherapie (werkplekadvies).

Hier heb ik de volgende opleidingen voor gevolgd:
2014 Oefentherapie Mensendieck, Bachelor of Science & Health, HvA.
2010-2014 Essentrics Teacher Training L1-4
2009 Intensive Course Choreography & Docent Dans op de Theaterschool, Amsterdam
2008 Peak Pilates Mat, Maastricht

Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaar waargenomen om ervaring op te doen in verschillende praktijken en instellingen. In 2017 startte ik een eigen praktijk in Oud-Zuid.
Door de komst van mijn dochter in 2015 ben ik me gaan inzetten om vrouwen zo goed mogelijk door de zwangerschap te begeleiden en te laten herstellen na de bevalling. Dit resulteert in het geven van post- en prenatale lessen en cursussen, maar ook in persoonlijke begeleiding aan huis en massages.

Voordat ik oefentherapeut werd, was ik werkzaam in het internationale bedrijfsleven. Dit combineerde ik met het geven van bewegingslessen. Uiteindelijk heb ik bewust gekozen voor een carrièreswitch omdat het mij veel voldoening gaf om een bijdrage te leveren aan het (fysieke) welzijn van mensen. Dat is mijn beweegreden; ‘mijn notion for motion’.

top