Massages

ONTSPANNINGSMASSAGES

Een ontspanningsmassage zorgt voor een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt.

ZWANGERSCHAPSMASSAGES

Mijn doel is om jou na de massage zo ontspannen mogelijk de deur uit te laten gaan. Samen bespreken we welke aandachtspunten jij nodig hebt en pas ik de massage daarop aan.
Er wordt gebruik gemaakt van een speciale behandeltafel met uitsparing voor de buik en borsten. Zo kan je eindelijk weer eens op je buik liggen en word je ook nog gemasseerd! We gebruiken biologische amandelolie zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige geur- en kleurstoffen die goed is voor je huid en het verminderen van striae. De massage duurt 55 minuten en kost €70,-, incl. amandelolie en een heerlijk kopje thee voor of na de massage.

SPORTMASSAGE

Voor een betere sportprestatie of bevordering van herstel na een blessure.

STOELMASSAGE

Stoelmassage wordt gegeven op een speciale stoel die ik mee breng op locatie. Omdat de massage over de kleren heen wordt gegeven, komt er geen olie aan te pas en is het laagdrempelig.
Deze massage is bij uitstek geschikt bij lichamelijke klachten (zoals stijve of pijnlijke spieren na een langdurige/slechte werkhouding) of stress. Ik oefen druk uit met mijn ellebogen en handen daar waar nodig op je rug, nek, schouders, armen en handen. Dit bevordert de bloedcirculatie en ontspant de spieren en gewrichten. Klachten aan arm, nek en schouder (KANS), RSI of stress wordt verminderd.
Stoelmassage kan worden ingezet bij bedrijven, het bevordert de werksfeer en prestaties.

HOOFDMASSAGE

Bovenrug, armen, schouders, nek, hoofdhuid en het gezicht worden uitgebreid gemasseerd. Ik maak gebruik van afwisselende zachte en stevige handelingen en verschillende technieken zoals drukpunten (marmapunten). Het bevordert zo de doorbloeding en vermindert m.n. hoofdpijn- of stressgerelateerde klachten.
Tarief:
€40 voor 30 minuten
€70 voor 60 minuten
€90 voor 70 minuten
Cadeaubonnen zijn uiteraard ook te verkrijgen.
Na afloop van de massage krijg je van mij altijd een kopje kruidenthee of een glas water.
Het is belangrijk goed te drinken na de massage.

REVIEWS

-Ik heb het gevoel dat jij precies doet wat nodig is.
-Ik voel me weer helemaal opgeladen nadat ik bij jou ben geweest!
-Wist niet dat je op je buik gemasseerd kon worden als hoogzwangere vrouw, wat was dat fijn zeg!